*Bij bestelling gaat de koper akkoord met de voorwaarden.

 

* Elvi is alleen op internet te vinden, er is dus geen winkel aan verbonden.

 

* de prijzen en informatie staan bij de artikelen, ik probeer zo goed mogelijk een artikel te beschrijven. De prijzen die vermeld staan zijn exclusief verzendkosten. U kunt op de foto's klikken voor een eventuele grotere afbeelding.

 

- Zodra ik het geld ontvangen heb zal ik het pakketje –zo goed mogelijk verpakt- binnen 5 dagen verzenden via tnt. Op de dag van verzending stuur ik een berichtje, dat het in aantocht is.

 

* De verzendkosten voor pakketjes zijn: 0-10kg 6,95 / 10-30 kg 13,25 www.tnt.nl

 

* Ook kunt u de pakketjes verzekerd laten verzenden, als u dit wilt, zou u dit dan wel aan willen geven bij de bestelling? ( kijk voor meer informatie ook op de site van tnt)

 

* Pakketjes die door de brievenbus kunnen, met een maximum van 2 kg kosten € 4,50

 

 * Aangetekend pakketten € 7,95

 

* Elvi is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadiging van verzonden artikelen.

 

* ruilen/retour zenden:

Mocht je niet tevreden zijn over de ontvangen artikelen, dan is het mogelijk om dit binnen 7 dagen op eigen kosten aan ons retour te zenden, hiervoor dient er dan wel eerst een mail gestuurd te worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

U krijgt van ons dan een bevestigingsmail. Het aankoopbedrag (hierbij de verzendkosten niet inbegrepen) van het gekochte artikel zal, na ontvangst van de retourzending, zo snel mogelijk worden teruggestort. Natuurlijk mogen de artikelen dan niet beschadigd zijn of gebruikers sporen hebben.